Firmatilpassede kurser |Foredrag og workshops |Personlig rådgivning

Praktisk træning - kurser og workshops

Du kan købe en bog, høre et fordrag, se en powerpoint præsentation - alt sammen kan være godt formuleret, relevant og uddannende.

 

Men du lærer ikke noget uden træning - og hverken du eller firmaet får det fulde udbytte uden konstruktiv og udfordrende feedback.

 

Derfor tilbyder jeg:

 

Casebaseret, intensiv og firmatilpasset undervisning 

 

Forestil dig, at du bliver kastet ud i en forhandling, hvor du skal opnå et godt resultat for dig og din virksomhed. Over for dig sidder en modpart, som måske er skarp, utilregnelig, ligeglad, provokerende, tillidsfuld eller noget helt sjette. Har du forberedt dig på, hvad der skal ske, hvad der er dine krav og hvordan du vil nå derhen? Og hvad gør du, hvis modparten overrasker, siger nej, stiller modkrav... Hvordan agerer du, så du får det bedste resultat, uanset hvordan din modpart er som person og hvilke vilkår og krav, han/hun kommer med?

 

Det træner vi knivskarpt. Leaning by doing. Først får du viden og redskaber til at klare en forhandling. Så træner vi - med virkelighedstro hændelser og scenanier, får feedback - og så klør vi på igen.

 

På mine kurser bliver du udfordret - her nytter det hverken at agere flinkeskole eller "rocker-forhandler". Her handler det bl.a. om at læse og udspørge din modpart, så I begge får mest ud af en aftale. 

 

Kurset bliver tilpasset dit firma, ikke mindst i forhold til de cases, vi bruger på kurset. De bliver skræddersyet til jer, så de er relevante, vedkommende - og lærerige.Med mere end 800 gennemførte forhandlingsøvelser i bagagen, har jeg lært, hvordan en case skal bygges op, for at vi får de mest værdifulde læringspunkter frem. 

 

Kurset bliver afholdt over to intensive dage - gerne med overnatning, så der er fuld fokus på forhandling uden andre forstyrrende elementer.

 

Alle kursister bliver trænet - og efterfølgende kan I få opfølgning enten enkeltvis eller som gruppe.

 

Prisen afhænger af omfanget af forberedelsen og efterarbejdet, men typisk lander det mellem 45- og 65.000 plus moms. Sammen lægger vi en plan for netop dine medarbejdere og lad mig give dig et bud på en god og konkurrencedygtig pris, som du med stor sikkerhed hurtigt tjener hjem igen.

 

 

Åbne kurser for enkeltpersoner

 

Hvis du ønsker at melde dig som enkeltperson, så samarbejder jeg med Gottleben, der udbyder åbne kurser i forhandlingsteknik. Her underviser jeg på modul 3 i forhandlingsuddannelsen, hvor vi koncentrerer os om at arbejde med teorien i praksis gennem dybdegående "real life" cases.

 

Her finder du information om forhandlingsteknik hos Gottleben - herunder de konkrete datoer for de næste åbne kurser.  

 

 

Workshops - en "snas" af virkeligheden

 

Har du brug for inspiration til dagligdagens forhandling? Vil du give dine kolleger/medarbejdere en idé om, hvad I kan opnå ved forbedret teknik, så de nemmere støtter op om en forandringsproces?

 

Så skal du bestille en af disse tre workshops:

  • 1 hel dag - inklusiv øvelser, der gør jer bedre som gruppe
  • ½ dag - væk interessen for, hvad der skal til for at give jer gode resultater
  • 1½ time - "gå-hjem-inspiration" til, hvor forhandlingsteknik gør en forskel

 

Lad os tage en snak om netop jeres udfordringer - så giver jeg et bud på, hvordan I når derhen.

 

Ring 50 85 05 54 / skriv kjolby@forhandle.dk - Grethe Kjølby