Firmatilpassede kurser |Foredrag og workshops |Personlig rådgivning

Om Grethe Kjølby

Jeg har 20 års erfaring med salg-marketingledelse kombineret med 10 år som kursusinstruktør, hvor den typiske kursist har haft titel af enten direktør eller chef. Det har givet mig den ballast, der er nødvendig for at stille sig op foran 12 drevne erhvervsledere og fortælle dem, at jeg kan lære dem noget om forhandlinger.

 

Kursusinstruktør

Gennem årene har jeg gennemført over 100 internatkurser i forhandlingsteknik, herunder gennemført videofilmede cases og givet konstruktiv feedback til skarpe erhvervsfolk i sammenlagt 800 forhandlingsøvelser. Med mig i bagagen har jeg desuden en international uddannelse fra Scotwork International, en hel del fra Harward University plus kurser fra danske Gottleben.

 

Forhandling

Jeg har forhandlet både internt og eksternt, som køber, som sælger, som leder, og som medarbejder. Små forhandlinger og store, komplicerede og langstrakte forhandlinger – forhandlinger med to parter eller med flere involverede. Min erfaring med at undervise i forhandlingens faser og give feedback på konkrete situationer har givet mig en analyserende indsigt i fagområdet.

 

Coaching

Allerede som linjeleder begyndte jeg at interessere mig for coachingens værktøjskasse og er EMC certificeret coach, OPQ certificeret (personprofil og motivationstests) og har også gennemført en Enneagramuddannelse hos Claus Roager Olsen, Enneagramstedet. Metoderne og den grundlæggende personforståelse har jeg anvendt nærmest dagligt gennem et stort antal 1:1 samtaler om kompetenceafklaring og karrieplanlægning, men også, når jeg i undervisning skal give feedback / skabe refleksion hos den enkelte – ofte mens andre er tilstede.

 

Oversigt over erhvervskarriere

 

2015- Selvstændig konsulent, bl.a. tilknyttet coach, facilitator            AS3 / Gottleben
2010-2017 Selvstændig, tilknyttet Lead Instructor, Negotiations Scotwork
2004-2009 Business Development Manager, Exports Castus
2000-2004 Nordisk marketing direktør KelsenBisca
1999-2000 Key Account Manager Gilette
1993-1999 Marketingschef, chokolade Mondelez / Kraft Foods
1989-1993 Produktchef Oxford / McVities